Prednosti nadzorne plošče DirectAdmin

DirectAdmin je ena od najbolj priljubljenih nadzornih plošč. Zanjo se odločajo številni ponudniki spletnega gostovanja, namenjena pa je uporabnikom, ki zahtevajo preprost pregled nad svojimi spletnimi stranmi. Ker tudi sam že nekaj časa uporabljam omenjeno nadzorno ploščo, vam bom predstavil njene štiri največje prednosti.

1. Enostavna za uporabo

Nadzorna plošča DirectAdmin daje velik poudarek enostavni uporabi, kar so njeni razvijalci dosegli s preglednim grafičnim vmesnikom.

Nadzorna plošča DirectAdmin

Elementi in funkcije na strani so logično razporejeni, prav tako pa se jih da prilagajati posameznim zahtevam. Nadzorna plošča je namenjena tako začetnikom kot tudi naprednim uporabnikom.

2. Hitrost delovanja

Nadzorna plošča DirectAdmin porablja minimalno sistemskih virov. Primerna je za VPS gostovanje in tudi za strežnike, kjer se izvaja močno obremenjeno deljeno gostovanje. Čeprav DirectAdmin deluje zelo hitro, pa še vedno ne dosega hitrosti cPanela, ki zame nesporno ostaja nadzorna plošča #1.

3. Zanesljivost

Za nemoteno delovanje in uporabo je pomembna tudi zanesljivost vseh elementov, povezanih s spletno stranjo, kar nadzorna plošča DirectAdmin vsekakor zagotavlja. Če iz neznanega razloga pride do težav ali nedelovanja nadzorne plošče, se le-ta samodejno obnovi v prejšnje oziroma delujoče stanje.

DirectAdmin - logo

DirectAdmin prav tako omogoča dodajanje in odstranjevanje posameznih funkcij, ne da bi s tem vplivali na delovanje same nadzorne plošče.

4. Podporni center

V primeru, da naletite na težavo, vam je na voljo vrsta različnih virov pomoči, ki je razdeljena na več delov:

  • baza znanja,
  • podporni forum,
  • helpdesk,
  • Sitehelper, ki vam pomaga tudi na področju spletnih strani, domen, SSL certifikatov itd.,
  • tehnični dokumenti.

Če nič od zgoraj naštetega ne pomaga, so vam na voljo tudi elektronski naslovi za različna tematska področja, pa tudi fizični naslov, kamor jim lahko pišete.

Podporni center

Zaradi vseh omenjenih prednosti lahko vidite, zakaj je nadzorna plošča DirectAdmin med uporabniki tako priljubljena. Primerna je za lastnike spletnih strani, ki potrebujejo učinkovito nadzorno ploščo, ter za ponudnike deljenega in reseller gostovanja, ki svojim uporabnikom želijo poenostaviti administracijo.

Svetujem vam, da si preberete še članek »Zakaj je cPanel najboljša nadzorna plošča«, saj se boste najverjetneje strinjali, da cPanel skorajda nima prave konkurence.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja